Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκεί θα δούμε το πολύ δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ
| 2021-06-29 19:00:00

Εκεί θα δούμε το πολύ δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ

Sportdog Team
Εκεί θα δούμε το πολύ δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σάλτσμπουργκ

Ο Ολυμπιακός «μετράει» δυνάμεις σε λίγη ώρα στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, καθώς αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Αυστρίας.

Ολυμπιακός: Το πιο δυνατό φιλικό του επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός (19:00, Novasports 1), ο οποίος αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ που παραδοσιακά συμμετέχει στους ομίλους του Champions League και αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη στην Αυστρία.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τις νίκες επί των Βόλφσμπεργκερ και Κράσνονταρ με 1-0, κοντράρονται με την αυστριακή ομάδα σε ένα πολύ δυνατό τεστ, όπου θα «μετρήσουν» δυνάμεις ενόψει και του δεύτερου προκριματικού γύρου που πλησιάζει.

Η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτάει συνεχώς το πρωτάθλημα της χώρας και που συμμετέχει σταθερά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ πέρσι έφτασε μέχρι τους «32» του Europa League, οπου και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Βιγιαρεάλ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης - Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Αποστολόπουλος - Πέπε, Μπουχαλάκης, Καμαρά - Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags