Facebook Pixel Euro 2020: Οι οιωνοί μίλησαν! Αυτή η ομάδα σηκώνει το Euro 2020 - Όχι δεν γυρίζει... σπίτι
| 2021-07-04 20:23:00

Οι οιωνοί μίλησαν! Αυτή η ομάδα σηκώνει το Euro 2020 - Όχι δεν γυρίζει... σπίτι

Sportdog Team
Οι οιωνοί μίλησαν! Αυτή η ομάδα σηκώνει το Euro 2020 - Όχι δεν γυρίζει... σπίτι

Βρισκόμαστε μόλις μια... στροφή πριν το μεγάλο φινάλε της φετινής διοργάνωσης και οι οιωνοί δείχνουν ότι η ιστορία... επαναλαμβάνεται δείχνοντας το νικητή που θα  σηκώσει το κύπελλο στον ουρανό του Γουέμπλεϊ στις 11 Ιουλίου 

Euro 2020: Η τρελή πορεία των Δανών μέχρι, τουλάχιστον, τα ημιτελικά της διοργάνωσης έχει κάνει όλο και περισσότερους να κάνουν συγκρίσεις με την αντίστοιχη ομάδα του 1992 που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Μάλιστα την... τιμητική τους έχουν οι συμπτώσεις και οι... οιωνοί που κάνει όλο και πιο πολλούς να πιστεύουν σε ένα νέο θαύμα.

Καταρχάς στην θέση του τερματοφύλακα έχουμε έναν από την οικογένεια... Σμάιχελ, με τον πατέρα Πέτερ να είναι ο "φύλακας άγγελος" των Ρόλιγκανς το 92, ενώ ο γιός του, Κάσπερ, είναι κάτω από τα δοκάρια τώρα. Το δεύτερο είναι ότι και οι δύο ομάδες δεν είχαν στη διάθεσή τους τον σούπερ σταρ τους, που αγωνιζόταν σαν επιτελικός μέσος. Στο τουρνουά της Σουηδίας, ο Μίκαελ Λάντρουπ δεν πήγε στο τουρνουά, εξαιτίας των προστριβών που είχε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, εξαιτίας διαφωνιών για την τακτική, ενώ φέτος ο Έρικσεν βρέθηκε εκτός μετά την σοκαριστική κατάρρευσή του στον αγώνα με την Φινλανδία.

Τρίτον και πιο περίεργο είναι ότι η ομάδα του 1992 είχε Κρίστενσεν (Μπεντ), έναν Κρίστιανσεν (Κλάους), έναν Γένσεν (Τζον), έναν Άντερσεν (Χένρικ) και έναν Πόουλσεν (Φλέμινγκ). Η ομάδα του 2021 έχει έναν Κρίστενσεν (Αντρέας), έναν Κρίστιανσεν (Άντερς), έναν Γένσεν (Ματίας), έναν Άντερσεν (Τζόακιμ) και έναν Πόουλσεν (Γιουσούφ)! Λέτε να βρήκαμε το νικητή του Euro 2020;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags