Facebook Pixel ΑΕΚ – Νταμιάν Λε Ταλέκ: Το μεγάλο ΝΑΙ που δένει τη μεσαία γραμμή! Τον θέλει ο Μιλόγεβιτς, τον φέρνει ο "Τίγρης"
| 2021-07-07 10:14:00

Το μεγάλο ΝΑΙ που δένει τη μεσαία γραμμή! Τον θέλει ο Μιλόγεβιτς, τον φέρνει ο "Τίγρης"

Sportdog Team
Το μεγάλο ΝΑΙ που δένει τη μεσαία γραμμή! Τον θέλει ο Μιλόγεβιτς, τον φέρνει ο "Τίγρης"

Η Ένωση παίρνει την καψούρα του προπονητή της.

ΑΕΚ – Νταμιάν Λε Ταλέκ: Αποτελούσε διακαή επιθυμία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Η συνεργασία τους άλλωστε στον Ερυθρό Αστέρα ήταν άψογη και όπως μεταφέρουν πηγές από τη Σερβία ο Νταμιάν Λε Ταλέκ αποτέλεσε ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας του Βελιγραδίου.

Έτσι έρχεται στην ΑΕΚ για να δέσει το κέντρο της, αφού όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου, στη SportDay, ο Γάλλος μέσος είπε το "ναι" στην ΑΕΚ και θα είναι παίκτης της για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Oui», ελληνιστί ΝΑΙ είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο.

Σημειωτέον, ότι ο Λε Ταλέκ ένιωσε ασφυκτικό μαρκάρισμα από ρωσικούς συλλόγους. Το δίλημμα ήταν προφανές, καθώς διατηρεί ρωσικό διαβατήριο λόγω της Ρωσίδας γυναίκας του, οπότε η επιστροφή στη Μόσχα (δύο ομάδες από τη ρωσική πρωτεύουσα φέρονταν ότι τον ήθελαν) φάνταζε για οικογενειακούς λόγους ιδανική εξέλιξη για την καριέρα του.

Ο Γάλλος όμως, με προσωπικές κινήσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πείστηκε να συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή που τον βοήθησε να φτιάξει το όνομά του στον Ερυθρό Αστέρα και να παίξει για τα επόμενα τρία χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία στη γαλλική Μονπελιέ.

Ο 31χρονος χαφ αναμένεται να υπογράφει συμβόλαιο 2+1 ετών με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ. Στην Αθήνα τον περιμένουμε έως το τέλος της εβδομάδας όπως και τις ανακοινώσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags