Facebook Pixel Μάριο Μπαλοτέλι: Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται - " Γιατί με προσβάλλετε επειδή..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-07 22:07:00

Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται - " Γιατί με προσβάλλετε επειδή..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Μπαλοτέλι για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται - " Γιατί με προσβάλλετε επειδή..." (ΦΩΤΟ)

Την... απορία του για τα προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια που δέχεται τον τελευταίο καιρό εξέφρασε με ανάρτησή του ο Ιταλός επιθετικός μετά την πρόκριση των Ατζούρι στον τελικό του Euro 2020 τονίζοντας πως "δεν φτύνουμε ποτέ στο πιάτο που έχουμε φάει"

Μάριο Μπαλοτέλι: Οι Ιταλοί είναι και πάλι στον τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τα το 2012 και πολλοί είναι αυτοί που ξεχνάνε ότι τότε η πρόκριση είχε την... υπογραφή του Super Mario.

Tοτε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε δώσει... ρεσιτάλ με δύο φοβερά τέρματα απέναντι στην Γερμανία στέλνοντας την χώρα του αντιμέτωπη με την Ισπανία.

Όμως μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης (6/7) με τους Ρόχας, ο Ιταλός ξέσπασε μέσω του Instagram, μιας και δέχεται απαξιωτικά σχόλια από μερίδα ανεγκέφαλων που του γράφουν "δεν είσαι Ιταλός" και "είσαι άχρηστος και δεν αξίζεις τίποτα".

"Η Ιταλία κάνει σπουδαίο Euro. Εγώ δεν βρίσκομαι εκεί επειδή αυτά τα χρόνια υπήρχαν παίκτες που άξιζαν περισσότερο να δεχτούν τις κλήσεις, όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει να μου γράφετε σχόλια όπως: "Είσαι άχρηστος, μείνε σπίτι σου, δεν αξίζεις τίποτα, δεν είσαι Ιταλός..."

Έχετε ποτέ σκεφτεί πως είναι δύσκολο να βρεθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά όχι αδύνατο; Και τι θα πρέπει να πω αν βρεθώ σε σημείο να το αξίζω; Όχι, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου τόσο Ιταλό όσο εσείς, άρα... αντίο εθνική Ιταλίας; Να σκέφτεστε πρώτα πριν γράψετε: δεν φτύνουμε ποτέ στο πιάτο που έχουμε φάει.

Τέλος πάντων, ας πούμε τώρα όλοι μαζί καλή δύναμη Ιταλία", έγραψε ο Μάριο Μπαλοτέλι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags