Facebook Pixel Euro 2020: Απίθανα πράγματα από τους Άγγλους - Για αυτό μαζεύουν υπογραφές ενόψει τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-08 18:07:00

Απίθανα πράγματα από τους Άγγλους - Για αυτό μαζεύουν υπογραφές ενόψει τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα από τους Άγγλους - Για αυτό μαζεύουν υπογραφές ενόψει τελικού του Euro (ΦΩΤΟ)

Τα Τρία Λιοντάρια θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο και οι Άγγλοι ζουν το... όνειρό τους, μαζεύοντας ήδη υπογραφές για έναν άκρως... τρελό λόγο που όμως οι πάντες μπορούν να τους καταλάβουν

Euro 2020: Οι Άγγλοι του βράδυ της Τετάρτης (7/7) έσπασαν την... κατάρα των ημιτελικών και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει την Κυριακή (11/7) με αντίπαλο την Ιταλία. 

Μετά την αναμέτρηση με την Δανία, οι Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους τραγουδώντας και... γλεντώντας όμως ήδη σκέφτονται το βράδυ της Κυριακής. 

Τι έκαναν λοιπόν; Ξεκίνησαν να συλλέγουν υπογραφές ώστε η κυβέρνηση να ορίσει την Δευτέρα 12η Ιουλίου εθνική έκτακτη αργία για όλους τους εργαζόμενους στο Νησί. Οι υπογραφές που έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα ξεπερνάνε τις 130.000, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς κάθε λεπτό και το μόνο που μένει να δούμε είναι ο Μπόρις Τζόνσον γίνει ο πρώτος που θα θεσπίσει την... αργία του Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags