Facebook Pixel ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Πρόεδρος Βελέζ στο Sportdog: "Αν δεν δώσουν 35.000 € δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι"
| 2021-07-22 15:11:00

Πρόεδρος Βελέζ στο Sportdog: "Αν δεν δώσουν 35.000 € δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πρόεδρος Βελέζ στο Sportdog: "Αν δεν δώσουν 35.000 € δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι"

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοσνίας για την τηλεοπτική μετάδοση του ευρωπαϊκού αγώνα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ – Βελέζ Μόσταρ: Αντίστροφα μετρά η χρόνος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τη Βελέσ Μόσταρ, στο Σαράγεβο, για τον β'προκριματικό γύρο του Conference League.


Μερικές ώρες πριν τη σέντρα στο παιχνίδι όμως παραμένει στον αέρα το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης της αναμέτρησης.

 


Όπως μεταφέρθηκε μέσω του ρεπορτάζ, η Cosmote διεκδικεί τη μετάδοση του παιχνιδιού, ωστόσο οι απαιτήσεις της εταιρείας που έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα θεωρήθηκαν υπερβολικές. Η ΑΕΚ σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την κατάσταση, ήρθε σε επαφή με τη Βελεζ και ζήτησε την παρέμβαση της προκειμένου να βρεθεί μια λύση.


Αναφορά έγινε μάλιστα και στον Τύπο της Βοσνίας για το θέμα! "Μπελάς για τους Έλληνες! Η ΑΕΚ ζήτησε την παρέμβαση της Βελέζ", ήταν ο τίτλος της βοσνιακής ιστοσελίδας "sportske.ba" για το πρόβλημα που έχει προκύψει.


Ωστόσο οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.


Το Sportdog επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βελέζ, Σεμσουντίν Χάσιτς, ο οποίος με τοποθέτησή του αποκάλυψε τις οικονομικές διαστάσεις του ζητήματος.


«Πριν το παιχνίδι η ΑΕΚ έστειλε προσφορά ύψους 35.000 Ευρώ, την οποία και αποδεχτήκαμε, προκειμέμου να πουλήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Σήμερα ζητήθηκε να μειωθεί το ποσό στις 20.000 Ευρώ, κάτι που απορρίψαμε. Αν δεν πληρώσουν 35.000 Ευρώ, δεν θα αφήσουμε να μεταδοθεί το παιχνίδι», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας από τη Βοσνία στο Sportdog.gr.


Επαναλαμβάνεται, ότι όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ μεσολάβησε για να αρθούν τα εμπόδια. Πηγές από τη Βοσνία υποστηρίζουν, ότι η επίσημη πρόταση της Cosmote μεταφέρθηκε μέσω της Ένωσης.


Οι εν Ελλάδι πληροφόρηση πάντως μεταφέρει, ότι η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του αποψινού αγώνα τα κοστολογούσε κοντά στις 45.000 Ευρώ, ενώ του επαναληπτικού στις 5.000, με το επιχείρημα, ότι η ρεβάνς της Αθήνας δεν θα έχει ανάλογο τηλεοπτικό ενδιαφέρον στη Βοσνία.


Ευχής έργον να ξεπεραστούν όποια εμπόδια και οι Ενωσίτες οπαδοί να παρακολουθήσουν την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags