Facebook Pixel ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: 2-0
| 2021-08-07 22:15:00

Φιλική νίκη της ΑΕΚ με Απόλλωνα! Βασικός για 81' λεπτά ο Χατζισαφί - Έπαιξε ο Μισελέν

Sportdog Team
Φιλική νίκη της ΑΕΚ με Απόλλωνα! Βασικός για 81' λεπτά ο Χατζισαφί - Έπαιξε ο Μισελέν

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα, η Ενωση επικράτησε με 2-0 της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης: 2-0

Στα αξιοσημείωτα το (ανεπίσημο) ντεμπούτο των Χατζισαφί – ως βασικός – και Μισελέν με τα «κιτρινόμαυρα», αλλά και η στροφή στο 4-2-3-1 που έκανε ο Μιλόγεβιτς.

Μολονότι δεν μπορεί να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι – δεν υπήρξε τηλεοπτική κάλυψη και ήταν κλειστό ακόμα και για εκπροσώπους του Τύπου – είναι σαφές πως η δύναμη πυρός της ΑΕΚ ήταν οι στατικές φάσεις. Από δύο τέτοιες πέτυχε τα ισάριθμα γκολ που έδωσαν τη φιλική νίκη και έδειξε πως είναι ένας τομέας, που ο Μιλόγεβιτς δουλεύει επισταμένως ώστε να βρει λύσεις και σε αυτόν τον τομέα.

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς. Ο Λε Ταλέκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ανσαριφάρντ με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους». Η Ενωση είχε κάποιες ακόμα καλές στιγμές και διπλασίασε τα τέρματα της στο 50’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάι Γκαρσία. Ο Μιλόγεβιτς στο τελευταίο τρίτο του ματς έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Μισελέν και σε αρκετούς νεαρούς.

ΑΕΚ (Β. Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Σβάρνας, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Γκαρσία, Τάνκοβιτς, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μισελέν, Παρράς, Μήτογλου, Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Ραντόνια και Κοσίδης.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags