Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης στο στόχαστρο του Άγιαξ
| 2021-08-08 17:54:00

"Σφαγή" για Τζόλη - Δεν είναι μόνο η Νόριτς - Μπαίνει στο κόλπο τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα!

Sportdog Team
"Σφαγή" για Τζόλη - Δεν είναι μόνο η Νόριτς - Μπαίνει στο κόλπο τεράστια ευρωπαϊκή ομάδα!

Ιστορικός σύλλογος, από τους κορυφαίαους στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φέρεται να έχει μπει "σφήνα" στο κόλπο για την απόκτηση της ταλεντάρας του ΠΑΟΚ.

Η ολλανδική ιστοσελίδα “voetbalprimeur.nl”, συμπεριέλαβε το όνομα του άσου του ΠΑΟΚ στη λίστα του Μαρκ Οφερμαρς για τον Αγιαξ που ψάχνει έναν επιθετικό που να μπορεί να παίζει στην αριστερή πτέρυγα αλλά και στην κορυφή!

«Ασφαλώς πρέπει να είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια, αλλά εξίσου καλός όταν κινείται χωρίς την μπάλα. Θέλουμε έναν επιθετικό που να μπορεί να εκμεταλλεύεται τα μεσοδιαστήματα, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Είναι σημαντικό για εμάς” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τεν Χαγκ στον Μαρκ Όφερμαρς, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ σε άλλο σημείο, τονίζεται: «Ο Τζόλης, το ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, φαίνεται τέλειος για τον Άγιαξ. 

Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικός, πάτησε ήδη το πόδι του σε ολλανδικό έδαφος με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι. Έπαιξε στα φιλικά με την PSV και τη Φέγενοορντ και νωρίτερα έκανε τρομερή εντύπωση στους αγώνες του Europa League με την ομάδα του Αϊντχόφεν.

Ο Άγιαξ όμως πρέπει να είναι γρήγορος: Μετά το ενδιαφέρον της PSV, μεταξύ άλλων, η Νόριτς Σίτι είναι τώρα πρόθυμη να πληρώσει 15 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη».

Υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι στην σχετική λίστα και σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι οι: ο Στίβεν Μπερχβάιν της Τότεναμ, ο Άρναουτ Χρούνεφελντ της Μπόρνμουθ, ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια της Ρούμπιν Καζάν, ο Άνταμ Χλόζεκ της Σπάρτα Πράγας, ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι της Σεβίλλης, ο Γιαβάιρο Ντιλροσούν της Χέρτα, ο Ματίας Αρέσο της Ρίβερ Πλέιτ και ο Γκάμπριελ Βερόν της Παλμέιρας.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags