Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό; Ρεπορτάζ που δείχνει την επόμενη μέρα! Διαβάστε όνομα
| 2021-08-08 20:28:00

"Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό; Ρεπορτάζ που δείχνει την επόμενη μέρα! Διαβάστε όνομα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό; Ρεπορτάζ που δείχνει την επόμενη μέρα! Διαβάστε όνομα

Οι Πειραιώτες είναι μεγάλη ομάδα και το πάρε-δώσε είναι μια διαδικασία που μπορεί ανά πάσα στιγμής να φέρει νέα δεδομένα στον σχεδιασμό - Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή με την περίπτωση του Ντιχουάν Τζόουνς!

Ολυμπιακός: Το όνομα του Αμερικανού άσου έχει συνδεθεί τις τελευταίες ώρες με τους Πειραιώτες, ως παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας - Μια περίπτωση δύο σε ένα δηλαδη για την 11άδα.

Δεν θα μπούμε σε βάθος στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αν και με βάση την καριέρα που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο 24χρονος άσος, δεν φαίνεται ότι μπορεί να είναι ο παίκτης που ο Πέδρο Μαρτίνς θα θελήσει να φέρει στην ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, αν όντως υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να προχωρήσει με την περίπτωσή του, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα "τελειώσει" από την ομάδα κάποιος ξένος! 

Γιατί στο ρόστερ υπάρχουν, ήδη, οι Μπα, Καμαρά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Σισέ! Άρα για να έρθει ένας ακόμα ξένος, θα πρέπει να φύγει κάποιος από αυτούς που υπάρχουν ήδη. Κουντέ, Ονιεκούρου μόλις ήρθαν, για τον Μπα δεν υπάρχει ενδιαφέρον, άρα μένουν οι Καμαρά και Σισέ. Για τους οποίους, όντως, υπάρχει ενδιαφέρον για την πώλησή τους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερος από Ρέαμπτσιουκ - "Παιδί" του Ολυμπιακού - Δίνει 4 εκατ; Απειλητικός στην..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags