Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: "Πετάει" για Αγγλία ο Τζόλης - Το... αντίο στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για το μεγάλο του απωθημένο
| 2021-08-10 15:28:00

"Πετάει" για Αγγλία ο Τζόλης - Το... αντίο στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για το μεγάλο του απωθημένο

Sportdog Team
"Πετάει" για Αγγλία ο Τζόλης - Το... αντίο στον ΠΑΟΚ και η αποκάλυψη για το μεγάλο του απωθημένο

Ο νεαρός άσος μίλησε για τις τελευταίες ώρες και τις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, την απόφασή του να φύγει από την Τούμπα, αλλά και για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία, ο Χρήστος Τζόλης ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε μεγάλο απωθημένο ότι δεν κατάφερε να αγωνιστεί στη γεμάτη Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το αν όλα έγιναν πολύ γρήγορα: «Η αλήθεια είναι πως το έμαθα την τελευταία στιγμή, ακόμη δεν έχει κλείσει αλλά υπάρχει συμφωνία και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Δεν έχω ανακοινωθεί ακόμη, έχω τώρα την πτήση μου! Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τον ΠΑΟΚ! Για όσα προσέφερε σε μένα και στην οικογένεια μου όλα αυτά τα χρόνια.. είμαι παιδί των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.. εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μεθαύριο, να πάρει την πρόκριση και όλα να πάνε καλά» 

Για τον κοιμήθηκε εχθές το βράδυ: «Μόνο τρεις ώρες! (σ.σ γελάει)».

Για τον αν ξαναστήνεται στη Νόριτς η περσινή αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο το ότι ήταν ο Γιαννούλης εκεί.. ως αριστερός μπακ εκείνος, ως αριστερός χαφ εγώ έχουμε ιδιαίτερη χημεία στο γήπεδο, ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία και στη Νόριτς». 

Για το αν αισθάνεται απογοητευμένος για το γεγονός ότι δεν πρόλαβε να αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της Τούμπας: «Μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, νομίζω όταν σου δίνεται τέτοια ευκαιρία πρέπει να την αρπάζεις κατευθείαν! Να πω την αλήθεια είμαι στεναχωρημένος που δεν έπαιξα στην Τούμπα μπροστά στον κόσμο της ομάδας - πιστεύω κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!» 

Για το αν θα του μείνει απωθημένο; «Ναι για πολλά χρόνια…».

Για το αν έχει μιλήσει με τον προπονητή της Νόριτς; «Ακόμη δεν ξέρω τίποτα, σήμερα θα περάσω ιατρικά και μετά θα φανούν όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags