Facebook Pixel Βόλος: Θέλει τίτλο και έξοδο στην Ευρώπη ο Μπέος! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-08-11 23:14:00

Θέλει τίτλο και έξοδο στην Ευρώπη ο Μπέος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θέλει τίτλο και έξοδο στην Ευρώπη ο Μπέος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ ψηλά έθεσε τον πήχη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων και των 16 μεταγραφών που έκανε η ομάδα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι ο Βόλος μπορεί σύντομα να πανηγυρίσει κάποια μεγάλη επιτυχία, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ή έξοδος στην Ευρώπη.

«Η ομάδα αυτή ξεκίνησε από το μηδέν. Μέσα σε τέσσερα χρόνια δημιουργήσαμε ένα δυνατό σύνολο. Ευτύχησα να έχω συνεργάτες που πίστεψαν στο όραμα και γινόμαστε κάθε χρόνο δυνατοί. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι κάθε χρόνο όλοι να στηρίζετε την προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε επιτυχίες. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Η φετινή χρονιά είναι κομβική για την ομάδα και την πόλη. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί ώστε η ομάδα να καθιερωθεί και σύντομα να πανηγυρίσει γιατί όχι και ένα τίτλο. Όχι το πρωτάθλημα, αλλά το Κύπελλο ή την έξοδο στην Ευρώπη. Αρκεί να είμαστε κοντά στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Βόλου στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων και μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.​

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags