Facebook Pixel Γιούργκεν Κλοπ: "Τρελάθηκε" με Τσιμίκα ο Κλοπ - Ατάκες που μπορούν να εκτοξεύσουν την καριέρα του
| 2021-08-15 17:05:00

"Τρελάθηκε" με Τσιμίκα ο Κλοπ - Ατάκες που μπορούν να εκτοξεύσουν την καριέρα του

Sportdog Team
"Τρελάθηκε" με Τσιμίκα ο Κλοπ - Ατάκες που μπορούν να εκτοξεύσουν την καριέρα του

Ενθουσιασμένος έμεινε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ με την απόδοση του Έλληνα αμυντικού στην αναμέτρηση με την Νόριτς όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου (14/8) για την πρεμιέρα της Premier League

Γιούργκεν Κλοπ: Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Λίβερπουλ τόσο με τη νίκη με 3-0, επί της Νόριτς, όσο και με την απόδοση του Κώστα Τσιμίκα στην πρώτη του παρουσία σε αγώνα της Premier League, όπως ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

"Ηταν πολύ καλός, πολύ καλός. Θα έλεγα για τουλάχιστον 80 λεπτά έπαιξε καλά, αφού συμμετείχε σε όλες τις επιθετικές ενέργειες, ενώ παράλληλα, αμύνθηκε καλά. Σ΄ εκείνο το σημείο, προφανώς κάποιος τράβηξε λίγο την… πρίζα! Αυτό είναι φυσιολογικό μετά από αυτήν την μακρά περίοδο, οπότε ήταν ένα πολύ καλό ντεμπούτο. Βασικός σε ένα εκτός έδρας ματς, έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για την επιστροφή του Φαν Ντάικ στην δράση μετά την πολύμηνη απουσία του είπε: "Κανείς δεν ξέρει, ούτε ο ίδιος, πού βρίσκεται -εάν είναι στο 90%, στο 95%; Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι στο 100%, αλλιώς δεν θα έπαιζε. Ηταν πολύ καλό που τον είδα ξανά να επιστρέφει στο γήπεδο, ειδικά στα αμυντικά στημένα, φαινόταν πραγματικά, πολύ καλός. Και στα επιθετικά στημένα με τα δύο… τέρατα, τον Τζόελ και τον Βίρτζιλ, ήμασταν πολύ καλοί. Σκοράραμε από μια δεύτερη μπάλα, νομίζω ότι το γκολ του Μο ήταν μια λαμπρή ρουτίνα. Οπότε, ναι, είναι ωραίο να που επέστρεψε".

Για τον Μοχάμεντ Σαλάχ που σκόραρε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά σε πρεμιέρα πρωταθλήματος: "Υποθέτω ότι το ήξερε και ήθελε να το σκοράρει! Είχε επιπλέον κίνητρο! Έκανε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Αφού σκόραρε προσπαθούσε να βρεί τον Σαντιό δύο φορές με μία επαφή, οπότε αυτό ήταν πολύ καλό. Αλλά ο Mo είναι ο Mo και όταν αρχίσει η διοργάνωση, μπαίνει στην επόμενη ταχύτητα επειδή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Και είναι καλό να τον έχουμε", είπε ο Γιούργκεν Κλόπ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags