Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: Έρχεται μεταγραφή για Γιακουμάκη - Ετοιμάζεται για σούπερ άλμα στην καριέρα του
| 2021-08-17 21:10:00

Έρχεται μεταγραφή για Γιακουμάκη - Ετοιμάζεται για σούπερ άλμα στην καριέρα του

Sportdog Team
Έρχεται μεταγραφή για Γιακουμάκη - Ετοιμάζεται για σούπερ άλμα στην καριέρα του

Ο Έλληνας επιθετικός μετά από μια πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε στην Φένλο και την κατάκτηση του βραβείου του κορυφαίου σκόρερ του πρωταθλήματος είναι κοντά στο να αλλάξει επίπεδο στην καριέρα του

Γιώργος Γιακουμάκης - Σέλτικ: Συνεχίζονται έντονα οι συζητήσεις για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού, με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Φένλο τόσο για το δικό του καλό, όσο και της ολλανδικής ομάδας, ενώ πρόσφατα φαίνεται ότι και οι Κέλτες προστέθηκαν στους συλλόγους που τον θέλουν.

Αυτό αναφέρει και δημοσίευμα της Daily Record, τονίζοντας ότι η ομάδα της Σκωτίας έχει ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις για να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό.

"Ο Άντζι Ποστέκογλου έχει κεντρικό ρόλο στη διεκδίκηση του 26χρονου, καλώντας προσωπικά ο ίδιος τον επιθετικό για να του εξηγήσει το πλάνο του για αυτόν. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα τρία εκατ. ευρώ και αναμένεται να είναι αρκετό για αποκτήσει τον Γιακουμάκη από τη Φένλο, που υποβιβάστηκε παρά τα 26 γκολ που πέτυχε σε 30 εμφανίσεις. Ακόμα πιστεύουμε ότι ο Γιακουμάκης θα πωληθεί για το ποσό του θέλουμε. Ήδη οι κλήσεις που έχουμε, αυξάνονται όσο περνούν οι μέρες", αναφέρει το δημοσίευμα με τους ανθρώπους της Σέλτικ να πιστεύουν ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να αντικαταστήσει τον Έντουάρ σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή ύψους 25 εκατομμυρίων στη Μπράιτον. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags