Facebook Pixel Παπέ Σισέ - Ολυμπιακός: Δεν πανηγύριζει μόνο ο Ολυμπιακός για Σισέ - Αυτοί ανακουφίστηκαν που δεν τραυματίστηκε σοβαρά
| 2021-08-20 20:15:00

Δεν πανηγύριζει μόνο ο Ολυμπιακός για Σισέ - Αυτοί ανακουφίστηκαν που δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Sportdog Team
Δεν πανηγύριζει μόνο ο Ολυμπιακός για Σισέ - Αυτοί ανακουφίστηκαν που δεν τραυματίστηκε σοβαρά

Οι Ερυθρόλευκοι σίγουρα ήταν αυτοί που χαμογέλασαν μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο Σενεγαλέγος στόπερ, όμως δεν ήταν μόνο αυτοί που περίμεναν με αγωνία να δουν το μέγεθος του προβλήματος του νεαρού αμυντικού

Παπέ Σισέ - Ολυμπιακός: Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για απουσία του στον επαναληπτικό με την Σλόβαν, τελικά ο Σενεγαλέζος αμυντικός, μετά τις εξετάσεις που υπεβλήθη φάνηκε ότι το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει στην διάθεσή του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα γαλλικά Μέσα την ίδια αγωνία με τους Ερυθρόλευκους την είχε και η Τρουά, που σκόπευε μετά τον αγώνα με τους Σλοβάκους να κάνει κίνηση για την απόκτησή του και μάλιστα ύψους πάνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα την έκαναν δεκτή, μιας και ζητάνε 10 εκατομμύρια, ενώ παράλληλα η εικόνα του Αφρικανού στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πραγματικά απίστευτη. Μέχρι αυτή τη στιγμή η γαλλική ομάδα έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις για τον Παπέ Σισέ, μια ύψους 6 και μια 8 εκατομμυρίων, όμως ο Ολυμπιακός τις απέρριψε. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags