Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ξεκάθαρο το πρόβλημα στην ΑΕΚ - Εκεί χρειάζεται άμεσα μεταγραφές - Λείπει ένας..."
| 2021-08-23 05:00:00

"Ξεκάθαρο το πρόβλημα στην ΑΕΚ - Εκεί χρειάζεται άμεσα μεταγραφές - Λείπει ένας..."

"Ξεκάθαρο το πρόβλημα στην ΑΕΚ - Εκεί χρειάζεται άμεσα μεταγραφές - Λείπει ένας..."

Μέχρι να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση η ΑΕΚ πρέπει να πορευτεί δείχνοντας καλύτερη εικόνα. Η καθυστέρηση στις μεταγραφές στοιχίζει και θα χρειαστεί χρόνο για προσαρμογή.

Η ΑΕΚ απογοήτευσε στη τελευταία της φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με την εικόνα της να δείχνει πως θα κινηθεί μεταγραφικά. Σύμφωνα, με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστα Τσίλη η άσχημη εικόνα των «Κιτρινόμαυρων» δείχνει τον δρόμο.

Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής θα πρέπει να δούν πως θα κινηθουν στις μεταγραφές. Η ΑΕΚ παρόλο,που δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο κακή προσπαθώντας, να δημιουργήσει χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι πολλές απουσίες στοίχισαν δείχνοντας πως η απόκτηση ενός χαφ, (στην θέση του οχταριού όσο και του δεκαριού) κρίνεται αναγκαία. Οι θέσεις των χαφ, εξτρεμ και αριστερο μπακ πρέπει να καλυφτούν.

Όπως, επισήμανε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης ο στόχος της ΑΕΚ είναι ένας. Συγκεκριμένα, η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει και τις δυο θέσεις. Όμως, η εικόνα της αναμέτρησης δείχνει πως θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή στο πλάνο και να αποκτηθούν δυο που θα καλύπτουν και τις δυο θέσεις ξεχωριστά. Μέχρι να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση η ΑΕΚ πρέπει να πορευτεί δείχνοντας καλύτερη εικόνα. Η καθυστέρηση στις μεταγραφές στοιχίζει και θα χρειαστεί χρόνο για προσαρμογή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags