Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ανοιχτό είναι το μέλλον τού Πορτογάλου στόπερ στο Λιμάνι, δεδομένου ότι πολλά είναι όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον και την επόμενη ομάδα του. Από το ρεπορτάζ που θέλει τη Γουλβς να μην έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του, δεδομένου ότι  μπορεί να βρεθεί η φόρμουλα για να βγάλει βίζα στην Αγγλία, μέχρι το δημοσίευμα από την Ιταλία που θέλει την Τορίνο να είναι μια ακόμα ομάδα που ενδιαφέρεται.

Άνθρωποι που βρίσκονται στην ομάδα αναφέρουν με βεβαιότητα ότι με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, εύκολα ή δύσκολα, ο Σεμέδο θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Πού εναποθέτουν όλοι τις ελπίδες τους; Στην Μπενφίκα! 

Πώς προκύπτει όμως ότι οι Πορτογάλοι θα ενδιαφερθούν για τον Σεμέδο; Επειδή και το περασμένο καλοκαίρι είχαν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού, στο φινάλε και τότε των μεταγραφών, με ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. Μόνο που τότε, μετά από εντολή τού Πέδρο Μαρτίνς, ο Πορτογάλος στόπερ είχε συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η Μπενφίκα για τον Σεμέδο, τώρα που έχει προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και διαθέτει γεμάτο πορτοφόλι; Γιατί από ο,τι φαίνεται ολόκληρος ο Ολυμπιακός υπολογίζει πολύ στους Πορτογάλους για την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Για να δούμε τι αποκάλυψε στο sportdog ο Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτης της εφημερίδας A΄ Bola, για να πιάσουμε καλύτερα το κλίμα που υπάρχει στην Πορτογαλία για το θέμα: "Δεν το πιστεύω ότι θα κάνει κίνηση η Μπενφίκα, γιατί έχει έναν νεαρό στόπερ που ανέβηκε βασικός. Τον Σεμέδο τον ήθελε και πέρσι, όντως, αλλά φέτος έχει τον Μοράτο, που πήγε πολύ καλά εναντίον της Αϊντχόφεν και θέλουν να τον στηρίξουν. Ακόμα, έχει πολλούς παίκτες σε αυτή τη θέση η Μπενφίκα, έχει στόπερ στο ρόστερ της και δεν βλέπω τον λόγο να αποκτήσει και τον Σεμέδο. Έχει τα λεφτά για να το κάνει, μετά και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θεωρώ ότι είναι να το κάνει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται και παίζει άμεσα στον Ολυμπιακό - Εξαιρετική λύση - Έχει πολύ το μυαλό του στην επίθεση..."