Facebook Pixel Χρήστος Τζόλης: Πιάσανε... κορόιδο τον Ιβάν για Τζόλη - " Αξίζει παραπάνω, μπορούσε να έχει πωληθεί με..."
| 2021-08-25 23:57:00

Πιάσανε... κορόιδο τον Ιβάν για Τζόλη - " Αξίζει παραπάνω, μπορούσε να έχει πωληθεί με..."

Sportdog Team
Πιάσανε... κορόιδο τον Ιβάν για Τζόλη - " Αξίζει παραπάνω, μπορούσε να έχει πωληθεί με..."

Εντυπωσιακός ήταν ο νεαρός εξτρέμ στο ντεμπούτο του με τη Νόριτς το βράδυ της Τρίτης (24/8) καθώς στον αγώνα του Carabao Cup με τη Μπόρνμουθ πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και ισάριθμες ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 6-0

Χρήστος Τζόλης: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο βετεράνος επιθετικός και Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μιχάλης Ιορδανίδης, όπου αναφέρθηκε στους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ και την απόδοση του νεαρού Έλληνα εξτρέμ στο ντεμπούτο του στην Αγγλία.

Για την αίσθηση πως πωλήθηκε ο Τζόλης και ήθελε να ζήσει την Τούμπα με κόσμο: "Είναι παράπονό του και φυσιολογικά το λέει γιατί δεν τον είδε ο κόσμος από κοντά να δείξει το ταλέντο του και να ξεσηκώσει το κοινό όπως έκανε στην Αγγλία. Τα σχόλια του προπονητή του είναι πραγματικά προς αξιολόγηση. Αυτό το παιδί αξίζει περισσότερα απ’ όσα έδειξε εδώ στην Τούμπα".

Για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν για τον Τζόλη: "Πάντα θα υπάρχουν και αρνητικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές. Ενώ πρέπει να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, τα ελληνόπουλα, όπου στη Super League 1 είναι πολύ λίγοι οι ποδοσφαιριστές, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν αρνητικά σχόλια.

Ο Τζόλης κάποια στιγμή μπορεί να μην πάει καλά, θα τα ακούσει κι όλας από τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής μόνο εκείνος ξέρει τι τραβάει όταν είναι μέσα στο γήπεδο από τα αρνητικά σχόλια.

Έφυγε με την πίκρα να μην παίξει σε γεμάτη Τούμπα. Μακάρι να συνεχίσει να κάνει περήφανους τους Έλληνες με τέτοιες εμφανίσεις. Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε ότι κακώς πωλήθηκε τόσο, θα μπορούσε πολύ περισσότερο.

Υπάρχει η φιλοσοφία ότι δεν στηρίζουμε αυτά τα παιδιά. Στο εξωτερικό τα στηρίζουν. Στόχος της Νόριτς είναι σε 2-3 χρόνια να τον πουλήσει σε μεγαλύτερη ομάδα. Να στηρίζουμε τους νέους παίκτες και εδώ, ναι, να τους πουλάμε. Να αλλάξει η φιλοσοφία των παραγόντων και του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Για το ταλέντο των πιτσιρικάδων του ΠΑΟΚ που ίσως θυσιαστούν στο βωμό της σκοπιμότητας μιας διάκρισης από τον Λουτσέσκου: "Στο Πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο, αυτά τα παιδιά που τα στηρίζει ο Λουτσέσκου, θα τους δώσει την ευκαιρία. Πρέπει να την αρπάξουν, να καθιερωθούν και να έχουν στόχο να πάνε σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι 40-50 παιχνίδια, πιστεύω θα πάρουν την ευκαιρία".

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ και που: "Σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση. Άκουσα από το ρεπορτάζ σας πως ο Άκπομ επέστρεψε. Χρειάζεται ένα αριστερό μπακ και έναν παίκτη στα άκρα ο ΠΑΟΚ. Την προηγούμενη Πέμπτη ήταν πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ κόντρα στη Ριέκα. Έκαναν κατάθεση ψυχής οι ποδοσφαιριστές. Αν αγωνιστεί έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα αύριο και θα περάσει. Χρειάζονται παίκτες. Υπήρξαν ήδη δύο τραυματισμοί. Πρέπει να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι", είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης τόσο για την απόδοση που είχε ο Χρήστος Τζόλης, όσο και συνολικότερα για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags