Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό - Αγωνία για κορυφαίο άσο - Θα... τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!
| 2021-08-29 22:41:00

Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό - Αγωνία για κορυφαίο άσο - Θα... τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό - Αγωνία για κορυφαίο άσο - Θα... τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Κίνδυνος να "τιναχθεί" ο σχεδιασμός του Πορτογάλου στον αέρα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Έντονη κινητικότητα και φημολογία τις τελευταίες ώρες, πως έρχεται μεγάλη προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ για έναν από τους καλύτερους παίκτες του ρόστερ. Πώς θα απαντήσουν οι Πειραιώτες;

Ολυμπιακός: Στους Ερυθρόλευκους τις τελευταίες των μεταγραφών έχουν βάλει ως στόχο να κλείσουν και τις τελευταίες… τρύπες στο ρόστερ, όμως φαίνεται ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και άλλα πράγματα στο κεφάλι του και μάλιστα μπορούν να προκαλέσουν αρκετά προβλήματα στο μέλλον.

Ο λόγος, δεν είναι άλλος από τις πληροφορίες που έρχονται στην ΠΑΕ από κύκλους μάνατζερ, που αναφέρουν πως έστω και αργά θα έρθει πολύ αξιόλογη προσφορά για τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές θα δεχθούν και την πρόταση που θα τους γίνει, μιας και οι απαιτήσεις που έχουν για να πουλήσουν τον ΜαντίΚαμαρά είναι αρκετά μεγάλες.

Άλλωστε, οι εκπληκτικές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή τα τελευταία χρόνια με τους πρωταθλητές, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων πράγμα που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο 24χρονος ήρθε στον Πειραιά το 2018, με χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σήμερα έχει φτάσει τα 15 εκατομμύρια, ενώ έχει 138 συμμετοχές με τους Ερυθρόλευκους, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 19 φορές, ενώ μετράει και 11 ασίστ.

Η αίσθηση που υπάρχει στην ΠΑΕ είναι ότι η πρόταση θα έρθει από κορυφαία ομάδα που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ από χθες το βράδυ φαίνεται να υπάρχει έντονη κινητικότητα στα... social media. Οι οπαδοί της Νάπολι έχουν κατακλύσει τα προφίλ του Αφρικανού μέσου και υπάρχει αρκετά έντονο… παιχνίδι και ψηστήρι , ώστε να γίνει κάτοικος Ιταλίας.

Όλο αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι τυχαίο μιας και οι Παρτενοπέι από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, τόσο με δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Λουτσιάνο Σπαλέτι, είτε του προέδρου Ντε Αουρέντις, δείχνουν την εκτίμησή τους προς τον ποδοσφαιριστή, ενώ τα ιταλικά Μέσα καθημερινά μιλάνε για επικείμενη πρόταση από τους Γαλάζιους προς τον Ολυμπιακό, βάζοντας στο… παιχνίδι και περί ανταλλαγής με τον Κώστα Μανωλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Παίρνει Έλληνα επιθετικό ο Ολυμπιακός - Σούπερ ταλέντο - Υπογράφει τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags