Παναθηναϊκός: Τους λόγους που εξελίχθηκε σε… σίριαλ, αλλά με αίσιο τέλος η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Πλάσιος στον Παναθηναϊκό ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει από χθες το πρωί αλλά λόγω διαφοράς ώρας τα συμβόλαια άρχισαν να έρχονται μετά τις 5 το απόγευμα. Ο παίκτης ήταν στα γραφεία της Ιντεπεντιέντε και περίμενε τη συμφωνία με την Πατσούκα, ενώ στις 23:25 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η διαδικασία της αποδοχής από πλευράς ΠΑΟ που ολοκληρώθηκε στις 23:45. Πέσαμε σε μια κακή συνεννόηση από πλευράς Αργεντινών, αλλιώς η μεταγραφή θα είχε τελειώσει από τις 7 το απόγευμα. Έχουν άλλους ρυθμούς αυτοί εκεί αλλά εσύ που είσαι εδώ ανησυχείς και λες μήπως στραβώσει στο τέλος κάτι…», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε και το σκεπτικό που έχει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με το γεγονός ότι δεν έχουν δημοσιογραφική κάλυψη τα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει το «τριφύλλι».

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι η επιστροφή του Βαγιαννίδη σημαίνει και την παραδοχή του λάθους που έκανε πέρυσι με την πρόωρη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας μια δεύτερη ευκαιρία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: