Άρης: Καμία απόφαση εν θερμώ δεν έλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης, την επομένη της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, ωστόσο είναι θέμα ωρών να εξωτερικεύσει μέρος των σκέψεών του. Αλλωστε, γι' αυτό αναμένεται σήμερα η άφιξή του, ώστε να δώσει το “παρών” στην προπόνηση. 

Τις αποφάσεις του επικεφαλής της ΠΑΕ περιμένει και ο Μάντζιος, καθώς το κλίμα είναι -ξεκάθαρα- εις βάρος του. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη, καθώς την Τετάρτη (22/9) ο Αρης φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να γνωρίζουν με ποιον θα πορευτούν, τουλάχιστον έως την ημέρα του πρώτου ντέρμπι της σεζόν. Σε πρώτο χρόνο, η ομάδα χρειάζεται ενδοσκόπηση, διότι ουδείς είναι άμοιρος ευθυνών, και σε δεύτερο χρειάζεται ανασύνταξη. 

Το ερώτημα είναι σε ποιον πρόκειται να στηριχθεί η όλη επιχείρηση. Αν, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε ο 51χρονος προπονητής θα κοουτσάρει στην 3η αγωνιστική της Super League 1, παίζοντας το... κεφάλι του, γιατί ο Αρης αγωνίζεται για ένα αποτέλεσμα.

Πηγή: metrosport.gr