Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Στη "μαύρη λίστα" Λουτσέσκου Έλληνας άσος - "Χοντρό" χουνέρι στην Τούμπα - "Παιδί" του Γκαρσία
| 2021-09-28 15:13:00

Στη "μαύρη λίστα" Λουτσέσκου Έλληνας άσος - "Χοντρό" χουνέρι στην Τούμπα - "Παιδί" του Γκαρσία

του Λάζαρου Γεωργίδη
Στη "μαύρη λίστα" Λουτσέσκου Έλληνας άσος - "Χοντρό" χουνέρι στην Τούμπα - "Παιδί" του Γκαρσία

Τι συμβαίνει με τον ταλαντούχο άσο του ΠΑΟΚ και γιατί βρίσκεται εκτός πλανων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρότι έχει πολλές απουσίες και κενά, δεν... τον βλέπει και τον έχει βάλει στην ίδια κατηγορία με τον Καγκάβα. Ποια η σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία και το μεγάλο πρόβλημα ενόψει καλοκαιριού.
 

ΠΑΟΚ – Ραζβάν Λουτσέσκου: Ικανοποίηση υπάρχει στον Δικέφαλο για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, που έφερε συσπείρωση στην ομάδα και προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς της.

 

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει, παράλληλα, προβληματισμός για το γεγονός ότι το ρόστερ δείχνει να έχει φτάσει στα όριά του, με τους Μουργκ, Βαρέλα, Βιεϊρίνια να βρίσκονται στα πιτς, και τις λύσεις να είναι μετρημένες για το παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

 

Ειδικά στα χαφ ο Δικέφαλος έχει κουκιά μετρημένα, αν και η αλήθεια είναι ότι ο Λουτσέσκου έχει ενεργοποιήσει ακόμα και τον Εσίτι που προσφέρει και συμμετέχει. Μόνο από τον Καγκάβα δεν μπορεί να πάρει πράγματα μέχρι στιγμής, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον παιχταρά του παρελθόντος.

 

Κι εδώ χρειάζεται να ανοίξουμε μια παρένθεση και να μιλήσουμε για τον ταλαντούχο χαφ Χάρη Τσιγγάρα, που υπάρχουν φωνές στην ομάδα που θυμίζουν ότι είναι ο μοναδικός που δεν αξιοποιείται, αν και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν την πολυτέλεια αυτή την περίοδο να αφήνουν παίκτες εκτός. Μάλιστα, ο νεαρός άσος είχε φόρα από τη θητεία τού Πάμπλο Γκαρσία στην πρώτη ομάδα, που του είχε δείξει εμπιστοσύνη και του έδινε ευκαιρίες, αλλά ο Λουτσέσκου για την ώρα τον έχει... ξεχασμένο.

 

Οι λύσεις που έχει ο Δικέφαλος για τα παιχνίδια Πέμπτης-Κυριακής είναι συγκεκριμένες, μέχρι να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα. Γιατί στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μπορεί να παρουσιαστεί διαφορετικός λόγω και της επιστροφής των Ίνγκασον, Καντουρί, αλλά και της τριάδας Βιεϊρίνια, Μουργκ και Βαρέλα.

 

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πολύ τη νίκη με Σλόβαν, για να έχουν έξι βαθμούς σε δύο αγώνες και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση τού Conference League. Κι όλα αυτά μέχρι να φτάσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, που λογικά θα γίνουν μαζικές κινήσεις στην ομάδα - Για την ακρίβεια όσα έπρεπε να γίνουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αλλά, για λόγους που έχουμε εξηγήσει, δεν έγιναν.

 

Κι ένας μικρός αστερίσκος για το φινάλε: Στον Δικέφαλο πρέπει να ασχοληθούν και με τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και, πιστέψτε μας, δεν είναι λίγα...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" Μαρινάκη-Σαββίδη για παιχταρά - Βγάζει μάτια στο Τσάμπιονς Λιγκ - Σε Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ; 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags