Το γεγονός ότι ο κόσμος του ΑΡΗ συνθέτει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα σχεδόν σε κάθε αγώνα της ομάδας είναι γνωστό, ενώ ουκ ολίγες φορές έχουν γραφτεί διθυραμβικά άρθρα και σχόλια για την στήριξή που παρέχουν.

Αυτή τη φορά η "talksport.co.uk" κάνοντας αφιέρωμα στις ομάδες με τους πιο τρελούς οπαδούς του κόσμου, δεν θα μπορούσε να αφήσει απ` έξω αυτούς του ΑΡΗ και ειδικότερα τον SUPER 3.

Στη σχετική λίστα που έκανε η αγγλική ιστοσελίδα, κατατάσσει τον ΑΡΗ στη 10η θέση γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης μπορεί να μην είναι από τα γνωστά κλαμπ της Ευρώπης, όμως οι οπαδοί του υπό την ηγεσία του SUPER 3, είναι πραγματικά ένα θέαμα που πρέπει να δει κάθε οπαδός. Ο SUPER 3 έχει ισχυρούς δεσμούς με την Μπόκα Τζούνιορς, όμως εδώ βάζουν τα γυαλιά στους φημισμένους "La 12" της Μπόκα".

Στη συνέχεια παραθέτουν βίντεο από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΑΡΗ, στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς την 5η Αυγούστου του 2009, αλλά και το βίντεο με τα χιλιάδες χαρτάκια που πετάχτηκαν στο Αλεξάνδρειο αλλά και την φαντασμαγορική εικόνα που δημιούργησαν οι Κίτρινοι με τους πυρσούς, στον αγώνα της 6η Φεβρουαρίου του 2010, όπου ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 69-59.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μοναδικό λάθος το οποίο έκαναν οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν το συγκεκριμένα θέμα είναι ότι δεν ήταν και τόσο ενημερωμένοι για την ονομασία του SUPER 3, αφού στο αφιέρωμα τους αποκαλούν λανθασμένα "SUPER 6".

ΠΗΓΗ: allaboutaris.com