Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ήταν προσκεκλημένη η μητέρα της 17χρονη που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από έναν μάνατζερ καλλιτεχνών και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναφερόμενη στα περιστατικά εκείνης της βραδιάς, η μητέρα της αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη της πήγε στο σπίτι με τον μάνατζερ και τον Πορτογάλο παίκτη, επειδή η δήθεν φίλη, όπως την αποκάλεσε, ήθελε να κάνει σεξ με τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα βίντεο που κυκλοφορούν, ενώ έδωσε την απάντηση της στα όσα αναφέρει η πλευρά του παίκτη περί εκβιαστικών μηνυμάτων.

«Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της» Η μητέρα της 17χρονη σημείωσε πως η φίλη της πήγε στο σπίτι για να συνευρεθεί με τον Σεμέδο ή να τον γνωρίσει καλύτερα, όπως είπε «Η δήθεν φίλη ήξερε τον ποδοσφαιριστή. Η κόρη μου δεν γνώριζε κανέναν από τους δύο (σ.σ. τον Σεμέδο και τον μάνατζερ), ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η κόρη μου εμένα τη στήριξε, τη στήριξε γενικότερα, όλο το βράδυ εκείνο, τη δήθεν φίλη της. Δεν έφυγε για να μην την αφήσει μόνη της».

Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο πήγε η κόρη της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ είπε ότι «η κόρη μου πήγε γιατί ήξερε πως η δήθεν φίλη της ήθελε να συνευρεθεί ή να κάνει οτιδήποτε ή να γνωριστεί καλύτερα με τον ποδοσφαιριστή».
 

Οι δυο βιασμοί

«Η κόρη μου αρχικά βιάστηκε από τον μάνατζερ» είπε, ενώ για τον Σεμέδο ανέφερε ότι εκείνη τη στιγμή συνευρισκόταν με την φίλη της σε άλλο δωμάτιο.
«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής πως έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής.

«Δεν είναι στο βίντεο η κόρη μου»

Στο μεταξύ, η μητέρα της ανήλικης αρνήθηκε μετά βδελυγμίας ότι σε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που έχει γίνει viral συμμετέχει η κόρη της με τη φίλη της.
«Δεν είναι επ΄ουδενί στο συγκεκριμένο βίντεο η κόρη μου και θα ‘πρεπε να ντρέπονται όλοι μα όλοι κι ειδικά κάποιες μανάδες που μιλάνε για την οικογένεια μου κι άνδρες που δεν είναι πραγματικά άνδρες. Εύχομαι να μην συμβεί στα παιδιά τους» είπε φανερά ενοχλημένη.

«Δεν έστειλε ο γιος μου μηνύματα, είναι επτά ετών»

Σχολιάζοντας την υπεράσπιση του παίκτη και το γεγονός πως υποστηρίζει ότι ο γιος της έστειλε μήνυμα στον ποδοσφαιριστή εκβιάζοντας τον και ζητώντας 15.000 ευρώ, είπε ότι «ο γιος μου είναι μόλις επτά ετών».