ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Όπως ενημερωθήκατε από το Sportdog, συντονιστής των εργασιών πέριξ του γηπέδου θα είναι ο Παντελής Γρεντζελιάς.

Ο γνωστός στην περιοχή πολιτικός θα είναι υπεύθυνος των έργων που έχουν σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα νοητό “Π” που σχηματίζεται δυτικά, βόρεια και ανατολικά της Αγιάς Σοφιάς.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παλιός ηγέτης της περιοχής, την εμπειρία του οποίου θέλει να εκμεταλλευτεί ο Δήμος, ούτως ώστε να "τρέξουν" στην κυριολοξία τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ο Παντελής Γρεντζελιάς είναι δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Υπήρξε παλαιότερα δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας (για 12 χρόνια από το 1990 μέχρι το 2002), ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ηγήθηκε της παράταξης «Ξανά Μαζί».

Το πρώτο συνοδό έργο είναι η διαμόρφωση των αναβαθμών από την πλευρά της Λεωφόρου Πατριάρχου Κωνσταντίνου, τμήμα της οποίας έχει υπογειοποιηθεί. Λόγω της επικινδυνότητας ιδιαίτερα αυτήν την εποχή εξαιτίας των βροχοπτώσεων, η οικονομική επιτροπή του Δήμου θα εξετάσει το θέμα πως μπορεί να το λύσει με γοργότερους ρυθμούς.

Διαμόρφωση του χώρου με αναβαθμούς θα γίνει και πίσω από τη νέα θύρα 21 της Αγιάς Σοφιάς, η οποία βρίσκεται από την πλευρά του άλσους. Η οδός Καππαδοκίας θα ανακατασκευαστεί και θα πεζοδρομηθεί.