Facebook Pixel Ματιέ Βλαμπουενά: Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η απόφαση για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά από τον Μπενζεμά
| 2021-10-21 18:47:00

Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η απόφαση για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά από τον Μπενζεμά

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αυτή είναι η απόφαση για την υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά από τον Μπενζεμά

Ολοκληρώθηκε η δίκη για την υπόθεση εκβιασμού του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης και το απόγευμα της Πέμπτης (21/10) ο εισαγγελέας έδωσε στη δημοσιότητα την ποινή που προτείνει.

Ματιέ Βλαμπουενά: Με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά για την υπόθεση εκβιασμού στο πρόσωπο του Γάλλου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (21/10), ενώ παράλληλα ο ο δικηγόρος του Ερυθρόλευκου άσου ζήτησε 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη αναφέροντας: "Μέσα σε μία νύχτα, εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, έχασε τα πάντα".

Ο εισαγγελέας, Σεγκολέν Μαρέ, τόνισε από την πλευρά του: "Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε", ενώ παράλληλα είπε πως ο επιθετικός της Ρεάλ "είχε εξουσία", "δεν έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Ματιέ Βαλμπουενά", όμως τον συμβούλευσε να "πάρει την σωστή απόφαση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags