Ο μετρ στα τηλεοπτικά δρώμενα, που έχει φέρει πολλά επιτυχημένα προγράμματα και στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να μπει και στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με την "Daily Mail" η εταιρεία του θα αποκτήσει τις μετοχές της αγγλικής Χαλ έναντι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ!

Μετά από 11 χρόνια γεμάτα αποτυχίες ο Ασέμ Αλάμ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Τσάμπιονσιπ και πλέον τα ηνία θα πάνε στον Ατζούν Ιλιτζαλί, με την συμφωνία να προβλέπει και μπόνους στον Αλάμ άλλα 25 εκατ. ευρώ, αν η Χαλ προβιβαστεί στην Premier League, κάτι δύσκολο αφού υπάρχουν αρκετά καλύτερες ομάδες φέτος στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η "Daily Mail" υποστηρίζει πως άμεσος στόχος του Τούρκου επιχειρηματία είναι να φέρει στην Χαλ, τεχνικό επιτελείο από την Τουρκία αλλά και ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, ενισχύοντας συνολικά τις "τίγρεις" σε όλα τα επίπεδα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν Ιλιτζαλί ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αφού παλαιότερα είχε και ποσοστό των μετοχών της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, τις οποίες και πούλησε τον περασμένο Απρίλιο.