Facebook Pixel ΑΕΚ: Ψάχνει νέους Μήτογλου και Ρότα! Επιμένει ελληνικά για την Αγια Σοφιά
| 2021-11-03 08:45:00

Ψάχνει νέους Μήτογλου και Ρότα η ΑΕΚ! Επιμένει ελληνικά για την Αγια Σοφιά

Sportdog Team
Ψάχνει νέους Μήτογλου και Ρότα η ΑΕΚ! Επιμένει ελληνικά για την Αγια Σοφιά

Η Ένωση δίνει βάρος στο ντόπιο στοιχείο.

ΑΕΚ: Ψάχνει νέους Μήτογλου και Ρότα! Επιμένει ελληνικά για την Αγια Σοφιά – Η Ένωση δίνει βάρος στο ντόπιο στοιχείο.

Η ΑΕΚ έκανε φέτος το καλοκαίρι ένα φοβερό μεταγραφικό ντεμαράζ και κέρδισε τις εντυπώσεις, φέρνοντας παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως ο Αραούχο, ο Τσούμπερ, ο Άμραμπατ, ο Γέβτιτς, ο Στάνκοβιτς, ο Μοχαμάντι και Χατζισαφί. Πήγε όμως και σε κινήσεις έξυπνες και με μέλλον. Με την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη μάλιστα καθιερώθηκαν στην ενδεκάδα.

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Μήτογλου και τον Λάζαρο Ρότα, οι οποίοι μετρούνε τρία στα τρία. Όσο το σερί νικών της Ένωσης με τον Ελληνογερμανό τεχνικό. Όσα ματς έχει ο τελευταίος στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού ανέκαθεν υποστήριζε το ελληνικό στοιχείο! Από την ημέρα που επέστρεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα διοικητικά της Ένωσης δόθηκε βάρος προς αυτήν την κατεύθυνση. Οπότε οι δύο προαναφερθέντες αποτελούν κεφάλαιο για την ΑΕΚ, η οποία όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα συνεχίσει να επιμένει ελληνικά.

Αυτό αποκαλύπτει την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 το ρεπορτάζ της SportDay. Στόχος της Ένωσης να ενισχυθεί με ντόπιο στοιχείο ενόψει της εισόδου στην Αγιά Σοφιά. Στο νέο γήπεδο βέβαια οι συγκεκριμένοι παίκτες θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο μία διαδικασία που δεν θα αφήσει ανεπηρέαστες τις ποδοσφαιρικές μετοχές των παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags