Facebook Pixel Βόλος: Ξέσπασμα Μπέου On camera: "Είναι ντροπή! Δεν θέλουμε αλήτες στα γήπεδα - Να διακοπεί το παιχνίδι"
| 2021-11-07 18:10:00

Ξέσπασμα Μπέου On camera: "Είναι ντροπή! Δεν θέλουμε αλήτες στα γήπεδα - Να διακοπεί το παιχνίδι" (vid)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Μπέου On camera: "Είναι ντροπή! Δεν θέλουμε αλήτες στα γήπεδα - Να διακοπεί το παιχνίδι" (vid)

Ξέσπασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Βόλου στην Cosmote TV όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να μην συνεχιστεί ο αγώνας με τον Άρη.

Βόλος: Ξέσπασμα του Αχιλλέα Μπέου στην κάμερα της Cosmote TV όπου ανέφερε πως ο σύλλογος ζητά την διακοπή του αγώνα με τον Άρη μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

«Είναι αλήτες, δεν ευθύνεται ο Άρης αλλά να βλέπεις δίπλα σε παιδάκια να σκάνε κροτίδες είναι λυπηρό, είναι ντροπή. Δεν έχει σημασία ο αγώνας, καλώ τον κύριο Αυγενάκη με τους περίεργους νόμους του και τη διοργανώτρια αρχή να γυρίσουμε σελίδα στο ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Βόλος έκοψε μέχρι χθες βράδυ 287 εισιτήρια, καταλαβαίνετε τι γίνεται. Δεν θέλουμε αλήτες στα γήπεδα, θέλουμε οικογενειάρχες. Έσπασαν τα κιγκλιδώματα, πήδηξαν από τις πόρτες, η αστυνομία είναι απούσα. Να διακοπεί το ματς και να πληρώσει ο καθένας ό,τι του αναλογεί
».

Μάλιστα η ΠΑΕ Βόλος έβγαλε και ανακοίνωση για το γεγονός γράφοντας: 

"Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags