Άρης: Για το παρασκήνιο των όσων έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (7/11) στον Βόλο μίλησε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφέροντας πως οι οπαδοί των Κιτρίνων είχαν αγοράσει εισιτήρια από τα εκδοτήρια, που ήταν ανοιχτά μέχρι τις 14:30, ενώ όπως τόνισε δεν τους άφησε να μπουν στο γήπεδο.

«Η ευθύνη για όσα συνέβησαν είναι του γηπεδούχου Βόλου. Αύριο θα λάβουμε γνώση της έκθεσης αστυνομίας και παρατηρητή. Υπάρχουν δύο παρατηρητές, ένας εντός και ένας εκτός γηπέδου.

Άρχισε ένας διάλογος με τον Μπέο, που προκάλεσε τους οπαδούς του Άρη, και τους άνδρες ασφαλείας του και εκεί ξεκίνησε η σύρραξη. Το είδα με τα μάτια μου. Αν ο Βόλος είχε κάνει αυτό που έκανε με την ΑΕΚ, αν άνοιγε το πέταλο αριστερά από τα δημοσιογραφικά, δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Θα πήγαιναν, θα άφηναν τα λεφτά τους, θα έβλεπαν την ομάδα τους και θα έφευγαν. Δεν πείραξαν κανέναν, ούτε τους… οικογενειάρχες ούτε κανέναν. Και η αστυνομία ήταν απούσα», ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος για όσα έγιναν στο Βόλος - Άρης.