Μουντιάλ 2022: Ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, υπέπεσε σε ένα ερασιτεχνικό λάθος που αναμένεται να στερήσει από την ομάδα του το όνειρο της συμμετοχής στο Μουντιάλ.
Το Κονγκό νίκησε 2-0 το Μπενίν και με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισε την πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου του, κατακτώντας το εισιτήριο για τα μπαράζ της αφρικανικής ζώνης, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Ο Κούπερ μπερδεύτηκε και έκανε ένα… μικρό λαθάκι, αφού πραγματοποιήσουν τέσσερις αλλαγές σε τέσσερα διαφορετικά χρονικά σημεία, ένα περισσότερο από όσα προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA (κάθε προπονητής έχει δικαίωμα να κάνει τις αλλαγές του σε τρία διαφορετικά χρονικά σημεία)!
Το Μπενίν πήρε χαμπάρι την τεράστια γκάφα του πρώην τεχνικού του Άρη, κατέθεσε ένσταση και όλα δείχνουν ότι θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, στερώντας από το Κονγκό την ευκαιρία για παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1974!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο