Μάκης Στάμος: Στην εκπομπή "Στη Σέντρα" του Metropolis 95,5  μίλησε ο γνωστός νομικός όπου και αναφέρθηκε στο πόσο εύκολο είναι να παγώσει το προεδρικό διάταγμα που αφορά την ανέγερση της Νέας Τούμπας και τι συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση για το όραμα του συλλόγου.

Για το γήπεδο: «Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που το γήπεδο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, είναι δικαίωμα του να αποχωρήσει ή να παγώσει το θέμα γιατί περιμένει κάποια οφέλη. Δεν ξέρω το τεχνικό μέρος. Ως προς το νομικό σκέλος, για να εκδοθεί ένα προεδρικό διάταγμα απαιτούνται κάποιες πολύπλοκες ενέργειες. Είναι το ωμέγα μιας διαδικασίας. Από εκεί και μετά εκείνος που κινεί τη διαδικασία έχει το δικαίωμα να την παγώσει. Αν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί όλες αυτές οι ενέργειες να πρέπει να ξαναγίνουν».

Για τη διατήρηση του κουμπάρου του Αυγενάκη στην ΕΕΑ: «Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και έβγαλε ανακοίνωση. Είναι ένα σκάνδαλο. Θα πρέπει ως πόλη, να αντιδράσουμε. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός», είπε ο Μάκης Στάμος.