Facebook Pixel ''Ντέρμπι κάθε ματς για την ΑΕΚ''
| 2011-12-03 20:50:00

''Ντέρμπι κάθε ματς για την ΑΕΚ''

''Ντέρμπι κάθε ματς για την ΑΕΚ''

Έτσι βλέπει τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε για το ματς με την Κέρκυρα, αλλά δεν ήθελε να σχολιάσει τις διοικητικές εξελίξεις στην ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ.

Αρχικά ο Μανωλάς απάντησε σε ερώτηση αν τον έχει πλησιάσει καμιά ομάδα, δεδομένου ότι έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά υπογραφές δεν έπεσαν ποτέ. «Δεν με έχει πλησιάσει κανείς. Περιμένω να δω τι θα γίνει. Περιμένουμε την ΑΕΚ. Να δούμε τι θα γίνει με τα διοικητικά και στη συνέχεια θα κρίνω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς στην κάμερα της Nova. Ωστόδο δεν θέλησε να σχολιάσει τα διοικητικά: «Δεν θέλω προσωπικά να μιλήσω γι' αυτό το ζήτημα. Κοιτάω να δουλεύω στο γήπεδο».

Όσον αφορά το ματς με την Κέρκυρα, τόνισε: «Κάθε ματς για μας θα είναι από εδώ και πέρα ένα ντέρμπι. Μπαίνουμε με σκοπό να κερδίσουμε. Η Κέρκυρα είδαμε ότι πήρε ισοπαλία στη Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να πετύχουμε πρώτοι γκολ ώστε να ανοίξει το παιχνίδι».

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση αν υπάρχει άγχος σε αυτόν και τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει ένα σερί νικών, ο Μανωλάς δήλωσε: «Καθόλου δεν μας αγχώνει. Μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι σε όλους τους παίκτες ανεβαίνει η ψυχολογία κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις απουσίες της ΑΕΚ: «Νομίζω ότι δεν θα φανούν οι απουσίες. Όταν λέγεσαι ΑΕΚ πρέπει να υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ για να τους αντικαταστήσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags