Γιώργος Κυριακόπουλος: Δεν θα μεγαλώσει η ελληνική παροικία στην Τραπεζούντα! Αποσύρθηκε η Τραμπζονσπόρ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήρθε στο προσκήνιο με αφορμή τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην Τραμπζονσπόρ. Ο Έλληνας αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια στη Serie Α με τη φανέλα της Σασουόλο, αλλά μόνο δύο φορές ξεκίνησε στο βασικό σχήμα.

Στον τουρκικό Τύπο γράφτηκε, ότι οι ιθύνοντες και ο προπονητής της Τραμπζονσπόρ, Αμντουλάχ Αβτσί, έχουν πολύ καλή άποψη για τον συμπατριώτη μας. Δεν αποκλείστηκε μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνηση από τους Τούρκους για την απόκτηση του 25χρονου Έλληνα διεθνή μπακ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Γράφτηκε μάλιστα, ότι υπήρξε κινητοποίηση προκειμένου να έρθει ο παίκτης στην πόλη του Ανατολικού Πόντου. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον τοπικό Τύπο της Τραπεζούντας, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται.

Υπογραμμίζεται συν τοις άλλοις, ότι η Τραμπζονσπόρ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη. Συγκεκριμένα γράφεται, ότι τον αφαίρεσε από τη μεταγραφική λίστα της και στράφηκε σε εναλλακτικές επιλογές.

Έτσι δεν θα μεγαλώσει η ελληνική παροικία στην Τραπεζούντα και οι μπορντώ-μαβί συνεχίζουν την αναζήτηση για αριστερό μπακ.