Ολυμπιακός: Έρχεται νέος Ρέαμπτσιουκ! Προχωρά η μεταγραφή – Ποιά ονόματα ακούγονται; Ποιες περιπτώσεις απασχόλησαν στο ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά.

Το θέμα της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας αιωρείται εδώ και καιρό στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή, προκειμένου να δυναμώσει την πλευρά μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να υπάρχει ένας παίκτης που θα καλύψει ενδεχόμενη απουσία του και παράλληλα να δώσουν επιπλέον ανταγωνισμό στον Μολδαβό άσο.

«Ο νέος Όλεγκ» είναι ο τίτλος της «SportDay», η οποία αναφέρει, ότι η ομάδα του Πειραιά προχωρά στην επιλογή αριστερού μπακ.

Ποιός είναι ο ποδοσφαιριστής; Εδώ είναι ο γρίφος. Αν ξεφυλλίσουμε τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ, θα δούμε ότι η τελευταία αναφορά γίνεται για τον Ρενέ, για τον οποίο οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με βραζιλιάνικες πηγές έκανε κρούση στη Φλαμένγκο για να πάρει δανεικό για έξι μήνες.

Στα υπ’ όψιν παραμένει ο Νορβηγός Αντρέ Μπιόρκαν, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την Μπόντο/Γκλιμτ και φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες, κυρίως από το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Άλλη περίπτωση που είχε απασχολήσει, επίσης, το καλοκαίρι τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς.