Προσαγωγές και πρόστιμα από την αστυνομία σε παιδιά της Ακαδημίας του καταγγέλλει ο Ηρόδοτος, σημειώνοντας ότι τους συμπεριφέρθηκαν "σαν κοινοί εγκληματίες" στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας: 

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καταγγέλλει την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη προσαγωγή νεαρών παιδιών ηλικίας 14 και 15 ετών από την αστυνομία, η οποία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ Β’, εισέβαλε στο χώρο των ακαδημιών μας αναίτια. Η δικαιολογία που δόθηκε από τους αστυνομικούς για τις προσαγωγές των παιδιών, σαν κοινοί εγκληματίες, ήταν η μη χρήση μάσκας ενώ τους επιβλήθηκαν και πρόστιμα 300€ έκαστος!

 

Σαν ΠΑΕ θεωρούμε παντελώς ανάρμοστα τα όσα συνέβησαν και καλούμε κάθε εμπλεκόμενο φορέα να πάρει θέση για τα όσα έλαβαν χώρα σε μέρος που αθλούνται παιδιά!

 

Η ακαδημία μας έχει ως μοναδικό στόχο να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα και τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας, το οποίο φιλοξενεί παιχνίδια της Super League 2 τηρώντας ευλαβικά ΟΛΑ τα μέτρα χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Τέλος ενημερώνουμε, πως δεν πρόκειται να μείνουμε αμέτοχοι!»