Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σούπερ έκπληξη από Μαρτίνς ενόψει Αταλάντα - Βάζει παίκτη που δεν περιμένει κανείς
| 2022-02-16 00:05:00

Σούπερ έκπληξη από Μαρτίνς ενόψει Αταλάντα - Βάζει παίκτη που δεν περιμένει κανείς

Sportdog Team
Σούπερ έκπληξη από Μαρτίνς ενόψει Αταλάντα - Βάζει παίκτη που δεν περιμένει κανείς

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ομάδα του Μπέργκαμο με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι έτοιμος να κάνει σούπερ έκπληξη σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα.

Πέδρο Μαρτίνς: Χωρίς προπόνηση στην Ιταλία, αλλά στου Ρέντη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Αταλάντα την Πέμπτη (17/2), με το μεγάλο ερωτηματικό για τον Πορτογάλο τεχνικό να προσπαθεί να δει τον βαθμό ετοιμότητας του Παπέ Σισέ, που έχει επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα σαφώς επηρεασμένος, με τον αποκλεισμό του από την αποστολή με την ΑΕΚ να μην είναι έκπληξη. 

Βέβαια έκπληξη θα είναι η μη συμμετοχή του στην αποστολή για την Ιταλία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο θα βρεθεί κανονικά στο Μπέργκαμο και μάλιστα θα εκπροσωπήσει τους παίκτες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονή του ματς, ενώ ο Αφρικανός έχει πέσει με τα... μούτρα στη δουλειά ώστε να είναι και πάλι βασικός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει το τεστ της Τετάρτης (16/2) για δει αν θα είναι αυτός τρίτος στόπερ του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags