Χερμάν Μπούργος: Πολλές είναι οι ιστορίες που συνοδεύουν τον νέο τεχνικό του Άρη, από τα χρόνια που ήταν στο πλευρό του Ντιέγκο Σιμεόνε με την πιο γνωστή βέβαια από αυτές να είναι στο ντέρμπι της Ατλέτικο με την Ρεάλ και την ατάκα "Θα σου ξεριζώσω το κεφάλι" προς τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβρη του 2012 ο νέος προπονητής των Κίτρινων και ο Ντιέγκο Σιμεόνε πήγαιναν για πρώτη φορά σαν προπονητές των Ροχιμπλάνκος στο Μπερναμπέου, με την Βασίλισσα στο 15' να ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα ήρθε η έκρηξη.

"Εγώ δεν είμαι Τίτο. Θα σου ξεριζώσω το κεφάλι" (εννοώντας στον Τίτο Βιλανόβα, τον αείμνηστο τεχνικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ως assistant των Καταλανών είχε δεχτεί το… δάχτυλο του Μουρίνιο στο μάτι κατά τη διάρκεια ενός προηγούμενου τελικού ισπανικού Σούπερ Καπ).

Όλα αυτά μαζί με κάποιες... χειρονομείες και από την άλλη ο Μουρίνιο φανερά αμήχανος απλώς του κάνει thumbs up, υπομειδιά, παραμένει καθιστός στον πάγκο και θυμάται να απαντήσει μόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού, όταν ερωτώμενος για το περιστατικό, είπε: "Ποιος είναι ο Χερμάν Μπούργος;"