Ισπανικές εφημερίδες αναφέρουν σήμερα ότι η μητέρα του Κιλιάν Μπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί αναζητά ήδη σπίτι στη Μαδρίτη, μεγάλο μέρος των ισπανικών ΜΜΕ  θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Παρί Σεν Ζεμρέν έχει διαφορετική άποψη και τίποτα δεν είναι σίγουρο.
  Όχι μόνο γιατί ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, αλλά και γιατί οι πιθανότητες να συνεχίσει στην γαλλική πρωτεύουσα παραμένουν υψηλές, όπως σημειώνει η εφημερίδα της Καταλωνίας «Mundo Deportivo».

 Χθες η βρετανική εφημερίδα «The Independent», αποκάλυψε ότι  ο γαλλικός σύλλογος συνειδητοποιώντας τη σημασία που έχει για τον σύλλογο και την ομάδα, ο 23χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός, εξετάζει μια νέα πρόταση για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προσφέροντας του ετήσιες αποδοχές 62 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν περισσότερο από 5 εκατομμύρια το μήνα.

 Σήμερα η εφημερίδα της Καταλωνίας αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που έχει ήδη προσφέρει η Παρί ΣΖ στη μητέρα και εκπρόσωπό του. 
Συγκεκριμένα, η πρόταση:
1. Σύντομο συμβόλαιο 1 έτους με δυνατότητα επέκτασης.
2. Εβδομαδιαίο μισθό 1 εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή σχεδόν 50 εκατομμύρια ετησίως
3. Αυτό θα έκανε τον Mπαμπέ όχι μόνο τον πιο καλοπληρωμένο στην ομάδα (πάνω από τον Μέσι και Νεϊμάρ), αλλά και τον παίκτη που θα κέρδιζε τα περισσότερα στον κόσμο.
4. Προμήθειες και βραβεία αθλητικών επιδόσεων που πρακτικά διπλασιάζουν το ποσό του ετήσιου μισθού.
5. Συμβάσεις αποκλειστικής διαφήμισης και μάρκετινγκ με μεγάλες εταιρείες που συνδέονται με το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Qatar Sports Investments.
6. Προμήθεια εκατομμυρίων για τους εκπροσώπους του που κανένας άλλος σύλλογος δεν μπορούσε να διαθέσει.
7. Ένα αθλητικό έργο όπου αυτός και μόνο αυτός είναι το αδιαμφισβήτητο σημεό αναφοράς, το στολίδι του συλλόγου.
8. Να είναι το βασικό πρόσωπο στην παγκόσμια στρατηγική εικόνας που προετοιμάζει το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με άλλα λόγια, το νεαρό αστέρι της Εθνικής Γαλλίας θα ήταν το σήμα του Μουντιάλ του Κατάρ, ενισχύοντας όχι μόνο την προσωπική του εικόνα αλλά και εκείνη της Γαλλίας.

 Όπως έχει γραφτεί ήδη  ο Πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν , αλλά και ο Νικολά Σαρκοζί, που βρέθηκε στο ίδιο αξίωμα από το 2007 έως το 2012, μεσολαβούν προσωπικά, ώστε ο Γάλλος διεθνής επιθετικός, να μην  περάσει τα σύνορα της χώρας και να εξακολουθήσει να φοράει τη φανέλα της Παρί ΣΖ. 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr