Facebook Pixel Αταλάντα: Έσκασε τεράστιο μπαμ! Απίστευτη μεταγραφή από την Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό - Έκλεισε παιχταρά
| 2022-02-22 18:45:00

Έσκασε τεράστιο μπαμ! Απίστευτη μεταγραφή από την Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό - Έκλεισε παιχταρά

Sportdog Team
Έσκασε τεράστιο μπαμ! Απίστευτη μεταγραφή από την Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό - Έκλεισε παιχταρά

Η ομάδα του Μπέργκαμο προχωράει σε μια πολύ σημαντική κίνηση μόλις μερικά 24ωρα από την ρεβάνς με τους Ερυθρόλευκους στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Europa League.

Αταλάντα: Μεγάλο είναι το πρόβλημα της ομάδας του Μπέργκαμο στο επιθετικό κομμάτι, μιας και Ζαπάτα και Ίλισιτς είναι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ τραυματίστηκε και ο Μουριέλ, με την εφημερίδα Tuttosport να αναφέρει πως ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον μάνατζερ του Αντρέα Μπελότι ώστε ο Ιταλός να φύγει από την Τορίνο.

Ο έμπειρος φορ  θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, να φορέσει τη φανέλα μιας μεγαλύτερης ομάδας, με την Αταλάντα να προσπαθεί να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως από το 2015 όταν μεταγράφηκε στην Τορίνο έχει πετύχει 162 γκολ, αρνήθηκε οριστικά την πρόταση της διοίκησης της «γκρανάτα» για την ανανέωση του συμβολαίου και το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags