Facebook Pixel ''Δεν σφυρίζω αδιάφορα!''
| 2011-12-12 00:37:00

''Δεν σφυρίζω αδιάφορα!''

''Δεν σφυρίζω αδιάφορα!''

Κοντά στους παίκτες της ΑΕΚ τάχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος μίλησε για τις πληρωμές τα οικονομικά προβλήματα και τους ζήτησε προσγείωση μετά τη νίκη στα Γιάννινα.

«Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, παρά τα όσα έχουμε κάνει. Να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, μεγαλώνουν πια οι προσδοκίες για εμάς από όλους. Τώρα έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Και στις προπονήσεις και στα ματς. Υπερβάλλετε εαυτούς και το ξέρω. Δεν υπάρχουν εφησυχασμοί τώρα» είπε την Κυριακή στα αποδυτήρια των Σπάτων ο Κωστέ.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να τους μιλήσει για τα οικονομικά. Εξάλλου γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι “κιτρινόμαυροι” και τους τόνισε ότι θα είναι μαζί τους!

«Εχω ενημερωθεί ότι θα πάρετε κάποια λεφτά τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω όμως το ύψος του ποσού και τι θα πάρει ο καθένας. Θέλω αν μετά τις πληρωμές έχετε κάποιο πρόβλημα, να έρθετε να μου το πείτε. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα. Δεν σφυρίζω αδιάφορα. Ξέρω τι προβλήματα έχετε και με απασχολεί να είστε πληρωμένοι» είπε μεταξύ άλλων ο Κωστένογλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags