Facebook Pixel Στο ταξίδι για Αυστρία πήγαν οι εισπράξεις της ΑΕΚ με ΠΑΣ
| 2011-12-13 00:17:00

Στο ταξίδι για Αυστρία πήγαν οι εισπράξεις της ΑΕΚ με ΠΑΣ

Στο ταξίδι για Αυστρία πήγαν οι εισπράξεις της ΑΕΚ με ΠΑΣ

Ούτε ευρώ δεν δόθηκε σε παίκτες και υπαλλήλους από τα χρήματα που εισέπραξε η Ένωση το Σάββατο.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της ΑΕΚ δέχθηκε πιέσεις να δώσει τις εισπράξεις από το ματς με τον ΠΑΣ σε παίκτες και υπαλλήλους που έχουν ξεχάσει το χρώμα του χρήματος.

Η διοίκηση απέφυγε να δεσμευθεί και τελικά σήμερα επιβεβαιώθηκε πως από τις εισπράξεις του Σαββατιάτικου αγώνα δεν θα πάει ευρώ σε παίκτες και προσωπικό. Η ΠΑΕ χρησιμοποίησε τα χρήματα για να πληρώσει το ταξίδι της ομάδας στην Αυστρία για το παιχνίδι με την Στουρμ καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πίστωση. Προφανώς λόγω προηγουμένων οφειλών το ταξιδιωτικό γραφείο, με το οποίο συνεργάζεται η ΑΕΚ, ζήτησε μπροστά τα χρήματα και έτσι η διοίκηση, αναγκαστικά, πλήρωσε προκαταβολικά για να μην υπάρξει πρόβλημα. Το ποσό ήταν μεγάλο και έτσι από τις εισπράξεις απέμειναν ελάχιστα χρήματα τα οποία μάλιστα δόθηκαν σε κάποιες πιεστικές μικρουποχρεώσεις.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η απογοήτευση στα Σπάτα είναι έκδηλη καθώς τις τελευταίες μέρες υπήρχαν ελπίδες πως θα δοθούν και μισθοί στους υπαλλήλους αλλά και κάποια έναντι στους παίκτες. Τελικά αυτό δεν έγινε και πλέον εκτός από την... αντίστροφη μέτρηση των παικτών αναβρασμός επικρατεί και στα γραφεία της ΠΑΕ. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάποιοι εκ των υπαλλήλων δεν έχουν χρήματα ούτε για να μεταβούν στο προπονητικό κέντρο. Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια οργανωμένη αντίδραση και από αυτό το... μέτωπο.
 

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags