Άρης: Αυτό είναι το νέο πλάνο του Μπούργος! Οι άξονες για την επόμενη σεζόν - Ποιος παίκτης υπολογίζεται. Ποιους παίκτες θέλει στον Άρη ο Αργεντινός τεχνικός.

 

Μπορεί ο νους στον Άρη να είναι στο ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι η ομάδα δεν προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά. «Το νέο πλάνο» είναι ο τίτλος στο μπαλκόνι του πρωτοσέλιδου της «Metrosport». Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους άξονες σχεδιασμού του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στόχος είναι να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας και να αποκτηθούν παίκτες με μεταπωλητική αξία.

Κατά τα άλλα αντίστροφα μετράει για να επιστρέψει στα παιχνίδια του Άρη ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός επιθετικός (που είχε μείνει εκτός των αγώνων με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό λόγω θλάσης) συμμετείχε την Τρίτη στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ανάλογα λοιπόν με το πότε θα γίνει η πλήρης επανένταξή του θα κριθεί αν προλαβαίνει να είναι στην ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (όπου θα βρίσκεται σίγουρα πάντως στην αποστολή).

Εξάλλου από την κατάσταση στην οποία θα γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους, θα κριθεί και το κατά πόσο θα συμπεριληφθούν στα βασικά πλάνα του Ερμάν Μπούργος και οι Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Καμαρά.