ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και στόχο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μετά το 0-0 της Τούμπας, που άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Πειραιά!
Σύμφωνα με όσα φαίνονται πλέον, αυτός που διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα και μάλιστα με αξιώσεις, είναι οπ Νέλσον Ολιβέιρα, η υγεία του οποίου αποκαταστάθηκε πλήρως και έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι βασικός με στόχο το γκολ στο Καραϊσκάκη, επειδή είναι παίκτης που “το έχει το γκολ” και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται γκολ εκεί, για να πετύχει πρόκριση, έστω και με ισοπαλία 1-1 ή 2-2, αφού μετράει το εκτός έδρας γκολ!
Ήδη αυτό θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, όπου ο Λουτσέσκου θα κάνει τακτική και θα χρησιμοποιήσει ως βασικό, τον Ολιβέιρα!
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο