Ο προπονητής της Ένωσης έστειλε μήνυμα νίκη στον αγώνα με τον Ατρόμητο στους παίκτες του, τους ζήτησε να πάρουν το παιχνίδι για τον κόσμο της ομάδας που περνάει οικονομικές δυσκολίες (όπως και όλη η χώρα).

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή εικόνα. Περιμένουν να σας κερδίσουν», ήταν τα αρχικά λόγια του 41χρονους τεχνικού και συνέχισε:

«Εγώ θέλω από εσάς να είμαστε αυτοί που πρέπει. Όλος ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει από εσάς μια χαρά. Περνά δύσκολα, βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας. Εσείς του δίνεται μια χαρά. Ο ΑΕΚτζης από εσάς περιμένει να χαρεί έστω για λίγο. Με μια νίκη για λίγο ξεχνιέται και χαμογελά. Παίξτε για αυτούς και για εσάς» είπε ο «Κωστέ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως πρέπει να αντιμετωπίζουν τους αγώνες! «Δεν θέλω να επαναπαυόμαστε. Ποτέ μην είστε ευχαριστημένοι. Να δουλεύεται συνέχεια και να βελτιώνεστε. Έτσι κάνουν οι μεγάλοι παίκτες και εσείς είστε παίκτες μιας μεγάλης ομάδας. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, η προσπάθεια και η βελτίωση με ενδιαφέρει περισσότερο», είπε ο Κωστέ.

Όπως καταλαβαίνετε με αυτή την ομιλία ο προπονητής της ΑΕΚ προσπαθεί να διατηρήσει τους παίκτες του προσγειωμένους, ώστε να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και οι Ενωσίτες να παραμείνουν... απογειωμένοι!