Στράτος Γιδόπουλος: Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» με τον ΠΑΟΚ και τον τελικό Κυπέλλου μίλησε ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Άρη. Η τετράδα που έχουμε μπροστά δεν την έχει καμία ομάδα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει. Υστερούμε στην ψυχολογία από το Άρη. Οι παίκτες του Άρη παίζουν ο ένας για τον άλλον ενώ στην ΑΕΚ παίζουμε με εξάρσεις των καλών μας παικτών.Είναι ένα δύσκολο ματς και θα δούμε τι θα επιπλεύσει».
Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Ο Άρης είναι μια ομάδα δεμένη αλλά δεν έχει τις προσωπικότητες της ΑΕΚ. Αν εξαιρέσω Μαντσίνι και Καμαρά οι άλλοι είναι περισσότερο μέτριοι».
Για τον τελικό: «Ο Παναθηναϊκός είναι η έκπληξη της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ είναι πεσμένος αλλά δεν παύει να είναι ΠΑΟΚ. Έχει brand name. Μπορεί να μην παίζει καλά αλλά στον τελικό μπορέι να πετάει φωτιές. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όποιος είναι λιγότερο νευρικός θα πάρει το παιχνίδι», είπε ο Στράτος Γιδόπουλος.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο