Facebook Pixel ''Ήταν πέναλτι, αλλά δεν έχω άποψη...''
| 2011-12-18 22:45:00

''Ήταν πέναλτι, αλλά δεν έχω άποψη...''

''Ήταν πέναλτι, αλλά δεν έχω άποψη...''

Φάσκει και αντιφάσκει ο Γιώργος Δώνης! Ο προπονητής του Ατρόμητου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το διαιτητικό λάθος του Σπάθα με τη μη υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Σκόνδρα.

"Θα πρέπει κάποια στιγμή οι επόπτες να μην επηρεάζουν τους διαιτητές. Το είχα πει και στο ματς της Τούμπας, το λέω και τώρα. Πληροφορήθηκα ότι ήταν πέναλτι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Δώνης για να αλλάξει λίγα λεπτά μετά τη δήλωσή του: "Δεν γνωρίζω αν ήταν φάουλ η φάση του γκολ. Όπως δεν έχω άποψη και για το πέναλτι. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν αυτά".

Όσον αφορά τον Δώνη Ακόμα, ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου, υποστηρίζοντας ότι: "Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας ήταν πιο παραγωγικός σήμερα παρόλο που δεν πέτυχε γκολ. Έχουμε μιλήσει κατ' ιδίαν οι δυο μας και του έχω πει κάποια πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή του".

Όσον αφορά την εικόνα του ματς τόνισε: "Δεν έγινε καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Γρήγορα θα ξεχαστεί. Στο δεύτερο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και σκοπός μας ήταν να κυνηγάμε τη δεύτερη μπαλιά για να βγαίνουμε στην κόντρα επίθεση. Πράγμα που το κάναμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags