Facebook Pixel ''Xριστούγεννα με πρωτιά και καλή χρονιά!'' (ΦΩΤΟ)
| 2011-12-18 23:40:00

''Xριστούγεννα με πρωτιά και καλή χρονιά!'' (ΦΩΤΟ)

''Xριστούγεννα με πρωτιά και καλή χρονιά!'' (ΦΩΤΟ)

Κάλαντα είπαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και στον αγώνα με τον ΠΑΣ, στο ίδιο γιορτινό κλίμα κυμαίνονται και τα δημοσιεύματα των ερυθρόλευκων sites για το παιχνίδι.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα ολυμπιακά Μεσα:

Katimagiko.gr

Καλή χρονιά με πρωτάθλημα στον Πειραιά

Ο Θρύλος θα κάνει άλλη μια Πρωτοχρονιά στην κορυφή. Οι πρωταθλητές καθάρισαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, με γκολ των Φουστέρ (9') και Τζιμπούρ (43'). Αποθεώθηκε ο Τάσος Πάντος.

Redplanet.gr

Κόκκινα Χριστούγεννα!

Ο Ολυμπιακός "καθάρισε" στο πρώτο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Φουστέρ (9') και Τζεμπούρ (43'), επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Χριστούγεννα στην κορυφή ο Θρύλος.

Gavros.gr

Πρώτος μέχρι τέλους!

Ασταμάτητος ο Θρύλος, νίκησε και τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στον Ναό και χαιρετά ως πρωτοπόρος το 2011.

Rednews.gr

Εύκολα και χαλαρά, 2-0 τα Γιάννενα

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague ολοκληρώνει το 2011 ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδος κέρδισαν με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα για την 14η αγωνιστική της Superleague, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος για το τρέχον έτος. Το σκορ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε ο Φουστέρ, ενώ τα τέρματα διπλασίασε ο Τζιμπούρ, σε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πιο κοντρόλ παιχνίδι και ουσιαστικά έκαναν συντήρηση δυνάμεων, σε ένα εύκολο βράδυ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags