Facebook Pixel Παράγοντας... κούραση
| 2011-12-19 01:45:00

Παράγοντας... κούραση

Παράγοντας... κούραση

Η κόπωση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών της ΑΕΚ στο Περιστέρι, με την Ένωση να γνωρίζει την ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές! Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Νίκου Κωστένογλου.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε καμία περίπτωση. Μόνο δύο σουτ πήγαν προς την εστία του. Το ένα κατέληξε στα δίχτυα (Σφακιανάκης), με τον Έλληνα τερματοφύλακα να πετάγεται χωρίς να μπορεί να αντιδράσει και το δεύτερο λίγα μέτρα άουτ (Μήτρογλου).
ΚΟΝΤΟΕΣ: Ένα πολύ κακό απόγευμα πέρασε ο δεξιός οπισθοφύλακας στο Περιστέρι. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Μήτρογλου, αλλά και τους επιτιθέμενους των Περιστεριωτών. Δεν είχε καθαρό μυαλό, κάτι που φάνηκε από τις βεβιασμένες κινήσεις του.
ΜΑΝΩΛΑΣ: Στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, κάτι που φάνηκε από τις ευκαιρίες του Ατρομήτου (μόλις δύο). Ωστόσο, έκανε ένα φάουλ κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από δική του ξεροκεφαλιά.
ΚΑΛΑ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε ελάχιστες φάσεις. Τα έβαζε αρκετά με τον διαιτητή Σπάθα για τις αποφάσεις που έπαιρνε. Μαζί με τον Μανωλά έκαναν ένα καλό αμυντικό δίδυμο, συνεχίζοντας την πολύ καλή εμφάνισή τους από το Γκρατς.
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: Δεν τον προτιμούσαν τόσο οι συμπαίκτες του όσο τον Κοντοέ. Οι επιθέσεις της ΑΕΚ γινόντουσαν από τα δεξιά, με τον Καράμπελα να παίρνει ελάχιστες φορές τη μπάλα στα πόδια του. Όποτε πάντως την έπαιρνε αποδοκιμαζόταν, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της Ένωσης.
ΓΕΩΡΓΕΑΣ: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο χώρο του κέντρου, αφού στην ουσία έπαιζε μόνος του. Ο Δώνης έριξε πάνω του τον Τάτο, ο οποίος είναι στα 'κυβικά' του Μεσσήνιου. Γρήγορα πόδια και οι δύο, με τις μονομαχίες να είναι πότε υπέρ του μοιανού και πότε υπέρ του αλλονού. Παρόλα αυτά αξίζει συγχαρητήρια η προσπάθειά του.
ΜΑΚΟΣ: Καθόλου καλό παιχνίδι για τον Μάκο. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς και σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα να δίνει το δικαίωμα στον Ατρόμητο να κάνει επιθέσεις.
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Ήταν κουρασμένος από το ματς κόντρα στη Στουρμ. Το είπε άλλωστε και ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου, το είδαμε κι εμείς. Έκανε κάποιες κούρσες με... σφιγμένα όμως τα δόντια.
ΜΠΕΛΕΚ: Έπαιζε απέναντι σε δύο-τρεις παίκτες του Ατρομήτου. Βολόδερνε στα δεξιά της επίθεσης και προσπαθούσε να δώσει κάποια μπαλιά. Έβγαλε μία κάθετη στο δεύτερο ημίχρονο στον Σιαλμά, αλλά ήταν δυνατή. Αρκετές μονομαχίες, οι οποίες δεν απέφεραν καρπούς. Ήταν καλά κλεισμένος.
ΚΑΡΛΟΣ: Αν και κινητικός δεν πέρασε την πάσα που χρειαζόταν η ΑΕΚ. Μοίραζε το παιχνίδι της Ένωσης, όμως κρατούσε ορισμένες φορές αδικαιολόγητα τη μπάλα περισσότερο στα πόδια του.
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Προερχόταν από τραυματισμό και η συμμετοχή του ήταν ρίσκο. Ο Κωστένογλου τόνισε ότι ο Μεσσήνιος ήταν καλά πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά άντεξε μόνο 30 λεπτά. Το μόνο που κατάφερε ήταν να τσακωθεί με τον προκλητικό Ζουέλα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΣΙΑΛΜΑΣ: Μία ώρα παιχνιδιού αγωνίστηκε ο Σιαλμάς. Ήταν πιο κινητικός από τον Λυμπερόπουλο και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει για την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ήταν αποκομμένος από την υπόλοιπη ομάδα.
ΜΠΕΡΝΣ: Μπήκε στη θέση του Κλωναρίδη και ήταν λες και δεν έπαιζε. Τρεις φορές πήρε τη μπάλα στα πόδια του, κάνοντας σέντρες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Κακό παιχνίδι και για τον Αυστραλό.
ΓΚΕΡΕΙΡΟ: Με το που μπήκε έστρωσε την Ένωση. Της έδωσε ρυθμό και πάσες. Με την είσοδο του Βραζιλιανοπολωνού οι Κιτρινόμαυροι είχαν τις δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Καλό θα είναι να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του και να βγάλει κάθετες πάσες.

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags