Κριστόφ Γκαλτιέ: Μεγάλη συνέντευξη στην «Equipe» έδωσε ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου και αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να έχει πολλές, αλλά και ποιοτικές επιλογές στο ροτέισον, ενώ μίλησε και για τους ρόλους που έχει σκοπό να δώσει στα μεγαλύτερα αστέρια του.



«Πάντα υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους».

Για τις θέσεις στις οποίες θα χρησιμοποιεί Νεϊμάρ και Μέσι: «Ξέρω που θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί».

Για τον Εμπαπέ: «Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ».

Για το αν θα αλλάξει αρχηγό: «Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί, που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα», είπε ο  Κριστόφ Γκαλτιέ.