Super League: Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/7).

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, απευθύνθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο, κατηγορορώντας τον ότι διάλεψε για αρχιδιαιτητή τον Στιβ Μπένετ επειδή η ΑΕΚ πρόκρινε την επιλογή του, σε αντίθεση με τη βούληση 11 ομάδων της Λίγκας.

«Εσύ κύριε Μπαλτάκο μας λες τόσες μέρες για τον Μπένετ ότι δεν τον ξέρει κανείς στην Ελλάδα. Εσύ που τον ήξερες και τον διάλεξες; Και όσο και αν σε ρωτάμε τόσες μέρες δεν απαντάς στο πιο βασικό ερώτημα. Άντε εγώ να είμαι καλόπιστος – που φυσικά δεν είμαι- και να πιστέψω ότι δεν είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Πες μου λοιπόν. Γιατί διάλεξες αυτό που θέλει η ΑΕΚ για αρχιδιαιτητή και όχι αυτό που θέλουν οι 11 ομάδες της Super League; Πες μας έστω ένα επιχείρημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

«Μα απο τους 4 big four, οι δυο δεν ήθελαν τον Κλάτενμπεργκ», ήταν η απάντηση του Τάκη Μπαλτάκου.

Εκεί όμως παρενέβη ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Μπουτσικάρης: «Και σένα δεν σε ήθελαν οι δυο απο τους τέσσερις του Big 4 αλλά δεν είχες θέμα με αυτό κύριε Πρόεδρε».

Για να συνεχίσει ο Κώστας Καραπαπάς: «Λοιπόν, δέχομαι και ας το μάθουν όλες οι ομάδες της Super League ότι δεν τις υπολογίζεις. Θες Big 4; Πες μας λοιπόν γιατί αγκαλιάζεις με τόση θέρμη αυτό που θέλει το 25% που εκπροσωπούν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους φιλάθλους και όχι το 75% που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 1 εκατ. και βίλα για ΑΕΚ ο Βίντα - Νέα πώληση Άρη σε Ολυμπιακό - Δώνης για Μπίσεσβαρ!